Ønsker du synlighet i sosiale medier?

Hvorfor er det viktig med markedsføring i sosiale medier?

I dag handler det meste om sosiale medier. Enten om du er på ferie til Syden, om du skal ut og handle til middag eller om du bare skal være hjemme, er sosial medier det som holder deg opptatt. Siden vi mennesker har nærmest blitt avhengige av sosiale medier i dagliglivet, er dette derfor også stadig viktigere i markedsstrategien til bedrifter.

 

Facebook, LinkedIn, Instagram, Snapchat og Youtube er alle de mest populære sosiale mediene i Norge hvor en gjennomtenkt markedsstrategi kan fungere. Ikke alle disse kanalene er like viktige for alle bedrifter da det kan være ulike interesser og aldergrupper. Vurderer du å kjøre en kampanje i sosiale medier så tenk litt på hvem målgruppen din er, og hva mål med kampanjen er?

Eksempel: Driver du en trafikkskole og ønsker å komme i kontakt med potensielle nye elever kan markedsføringen gjennom både Facebook, Instagram og Snapchat være aktuell for deg. Er du et rekrutteringsfirma ville kanskje LinkedIn gitt større effekt i form av mest aktuelle kandidater.

Det handler rett og slett om å kunne nå frem sitt budskap til sine eksisterende eller potensielle nye kunder i de rette sosiale mediene. 

(Kilde: IPSOS markedsundersøkelse fra Q2-2020)

 

For å lykkes med annonsering i sosiale medier er det viktig at du har en god strategi som inkluderer:

 

  • Mål med kampanjen?
  • Hvem er din målgruppe?
  • Relevant innholdet – budskap
  • Tidspunktet for publisering
  • Kundeanalyse og kjøpsatferd
  • Oppsett av profilen
  • Bestemme format til annonsen, slik som: Bilde, video eller flerbildeformat.
  • Bestemme enheter hvor annonsen skal vises slik som mobil, nettbrett og PC.

Digital MedieXpert er opptatt av å levere målbare resultater som gir både vekst i antall kunder og merkebevissthet. Vi hjelper bedrifter med både igangsetting av synligheten i flere sosiale medier, råd og innspill samt produksjon av kampanjer.

Bli oppringt/

Vi kan hjelpe din bedrift med synlighet gjennom sosiale medier.

 

Telefonnummer:


Jeg tillater at Digital MedieXpert tar kontakt med meg.

Bli oppringt/

Vi kan hjelpe din bedrift med synlighet gjennom sosiale medier.

Telefonnummer:


Jeg tillater at Digital MedieXpert tar kontakt med meg.