Slik behandler Digital MedieXpert AS personopplysninger

Personopplysninger handler for om å lagre dine opplysninger knyttet direkte mot deg som navn, telefon nr, e-post adresse, selskapsnavn, rolle i bedriften og slikt. Dette for at vi skal kunne betjene deg som kunde på en best mulig måte. Noen av opplysningene må også i enkelte tilfeller registreres hos tredjepart, hovedsakelig kanaler vi benytter oss av for våre kunde til digital markedsføring slik som Google, Facebook etc.

Formålet med opplysninger

 

Enklere kommunikasjon med deg som kunde for å levere på det som er avtalt. Om du ønsker å bli kunde og tar kontakt for første gang eller er en eksisterende kunde kan det som oftest være behov for oppfølgning. Derfor anser vi det å ha dine kontaktopplysninger lagret hos oss som nødvendig. Selskapsnavn, e-post, telefon nr, Org. nr, fornavn og etternavn, besøksadresse er de vanligste opplysningene vi behøver å lagre.

 

Utlevering av personopplysninger til andre

 

Vi ser på det som vår plikt til å ta godt vare på dine opplysninger og deler absolutt ikke med andre enn der det er nødvendig for å levere en tjeneste som avtalt.

  • Personopplysninger kan bli utlevert til offentlige myndigheter, dersom dette følger av lovbestemt opplysningsplikt eller utleveringsplikt.
  • Eventuelle tredjeparter som mottar personopplysninger fra oss er underlagt taushetsplikten, gjennom avtaleinngåelse.

 

Lagringstid

 

Vi behandler ikke opplysningene lenger enn nødvendig. Dersom du inngår et samarbeid med oss gir du samtykke til å lagre dine opplysninger som vil alltid være lagret hos oss som et kundeforhold.

Du kan til enhver tid trekke tilbake ditt samtykke for behandling av personopplysninger hos oss. Den enkleste måten å gjøre dette på, er å kontakte oss skriftelig på e-post kundeservice@digitalmx.no.

Bli oppringt/

Våre medierådgivere kan hjelpe din bedrift med å ta de rette valgene innen digital markedsføring.

Telefonnummer:


Jeg tillater at Digital MedieXpert tar kontakt med meg.

Bli oppringt/

Våre medierådgivere kan hjelpe din bedrift med å ta de rette valgene innen digital markedsføring.

Telefonnummer:


Jeg tillater at Digital MedieXpert tar kontakt med meg.