VI SKAPER RESULTATER

Om Oss

Digital MedieXpert As er et uavhengig selskap som består av mennesker med profesjonell kompetanse og lang erfaring innen markedsføring og reklame. Vi tilbyr rådgivning og produksjon innen digital  synlighet, søkemotoroptimalisering (Google), sosiale medier (Facebook), utvikling av responsive hjemmesider, nettbutikk, mobil applikasjoner, og grafisk design.

 

Filosofi

Vår filosofi er å gjøre hverdagen til våre kunder enklere ved å bistå med profesjonell kompetanse.  Ikke bruk penger på markedsføring der du ikke får noe igjen, bruk heller på de riktige markedskanalene. Dette kan vi hjelpe deg med!

 

Misjon

Vi har designet hele prosessen vår rundt alt det små og mellomstore bedrifter trenger når de starter ut eller har holdt på i en rekke år – å sikre at det å jobbe med oss er alltid en rask, enkel og problemfri opplevelse. Vi gir våre kunder fullstendige rapporter og god oppfølging slik at de føler seg trygge til enhver tid. Våre vennlige medierådgivere er lett tilgjengelige og hjelper deg med å velge riktige løsninger i forhold til ditt konsept.
Medierådgivning og strategiLa oss komme i gang
med ditt prosjekt

Vi hjelper deg med å nå dine mål og å utvide virksomheten din.

SEND FORESPØRSEL