Vil du forbedre innholdet på nettsiden din?

Innholdsmarkedsføring (content marketing) handler om å produsere relevant innhold i nettside eller nettbutikk slik som tekster og bilder, til interesse for besøkende.

Hva? – Hvem? – Hvordan? – Mål? er hovedspørsmålene en tekstforfatter skal ha i tankene når innholdet produseres. Innholdet bør også oppdateres jevnlig for at det skal gi en godt langsiktig effekt.

Teksten behøver ikke være selgende men nyttig og informativ for å skape tillitt og vise kompetanse i faget. Videre en god kombinasjon av tekst, bilde eller lyd er også nødvendig for at innholdsmarkedsføringen skal gi de beste resultatene og ikke minst skape langsiktig relasjonen mellom din virksomhet og dine potensielle kunder.

Hvorfor innholdsmarkedsføring?

Det er altfor mye støy rundt oss i form av reklame og informasjon som gjør at vi ikke rekker å få med oss alt. Så hva betyr det for deg og dine kunder om innholdet er relevant nok i din nettside?

  • Nettsiden blir mer relevant for Google søkeresultat som vil gi høyere plassering av nettsiden i gratis treff. Her kan du lese mer om SEO
  • Mer relevant trafikk til nettsiden betyr flere henvendelser fra potensielle nye kunder
  • Kunden finner nødvendig informasjonen og får svar på sine spørsmål
  • Skaper tillitt til din virksomhet og langsiktig relasjon
  • Viser faglig dyktighet og kompetansenivå

Vi i Digital MedieXpert har forfattere / redaktører som kan hjelpe din bedrift med innholdsmarkedsføring som fører til gode og målbare resultater. Legg gjerne inn ditt telefonnummer i skjemaet under så blir du kontaktet av en hyggelig medierådgiver.

Bli oppringt/

La oss komme i gang med innholdsmarkedsføring for din nettside.

 

Telefonnummer:


Jeg tillater at Digital MedieXpert tar kontakt med meg.

Bli oppringt/

La oss komme i gang med innholdsmarkedsføring for din nettside.

Telefonnummer:


Jeg tillater at Digital MedieXpert tar kontakt med meg.