Ønsker du å lage brosjyrer / flyers?

Lage brosjyrer / flyers

Selv om bedrifter i dag er mer opptatt av den digitale markedsføringen, kan vi ikke utelukke viktigheten av eldre effektive markedsføringsmetoder. Brosjyre-markedsføring er en av de kommunikasjons typene som faktisk fungerer for utvalgte bransjer og gir ofte raskt effekt.

 

Slike brosjyrer blir normalt sendt som reklame i postkassen til private og bedrifter, brukt til å vise meny i en restaurant eller ha i venterom som hos tannleger, legesenter, bilverksteder osv. Andre situasjoner som er nyttige å dele ut brosjyrer på er messer, event eller i butikkhyller. Målet med brosjyrer eller flyers er å komme i kontakt med flere nye kunder og være synlig.

 

Dersom det er relevant informasjonen i brosjyrene og grafisk design vekker nok oppmerksomhet, øker sjansene for at budskapet når frem og en mulig kunde noterer ned telefonnummer, navn på selskapet eller hjemmesiden til bedriften. Noe som fører til kontakt og handel.

 

Vi i Digital MedieXpert har grafiske designere som designer brosjyrer og flyers med unik og kreativ design og av høy kvalitet! Vi lager alle typer brosjyrer i alle format og størrelser. Når du forteller oss hva innholdet i din brosjyre / flyer skal være vil vi komme med innspill til design som gjør at ditt budskap kommer frem på en sikker måte.

Bli oppringt/

Kom i kontakt med en grafisk designer.

 

Telefonnummer:


Jeg tillater at Digital MedieXpert tar kontakt med meg.

Bli oppringt/

Kom i kontakt med en grafisk designer.

Telefonnummer:


Jeg tillater at Digital MedieXpert tar kontakt med meg.