Trenger du hjelp med SEO?

Hva er søkemotoroptimalisering (SEO)?

SEO handler om plassering av din nettside i søkemotorer slik som Google søkeresultat på det organiske søkeresultatet (gratis treff). At din nettside vises på de første plassene når en potensiell kunde søker etter dine produkter eller tjenester er som oftest resultat av et godt gjennomtenkt SEO arbeid.

Forskjellen på SEO og Google Ads

Av mange års erfaring vet vi at både Google Ads og SEO hjelper bedriften med å øke synligheten og få flere nye henvendelser.

 

Søkemotoroptimalisering (SEO) vil si det arbeidet man legger i å være mest mulig synlig i søkemotorene, i søketreff som ikke er annonser. Arbeidet hos oss omhandler blant annet å kontrollere det tekniske slik som tilpasning til mobil og nettbrett, opplastningstid, sikkerhet, analysere søkeordene som bedriften ønsker å score bedre på, optimalisere nettsiden med riktig innhold på forskjellige landingssidene, bygge lenker ved for eksempel å blogge og dele.  

 

Google Ads handler derimot om markedsføring gjennom betalte annonsere for å øke synligheten din. 

Her kan du lese om Google Ads (annonser – PPC – pay per click)

Bilde under viser forskjellen på Google Ads og SEO i et Google-søk.

Google Ads annonsene er markert gult mens det organiske feltet er markert grønn.

Hva koster søkemotoroptimalisering?

Det er et naturlig spørsmål som vi ofte får fra våre kunder. Det er dessverre ikke like enkelt å dele SEO i pakker da det kan være veldig forskjellige behov for arbeid i selve nettsiden både med innhold og det tekniske, antall søkeord og ønske om videre oppfølgning / etterarbeid.

 

Hos oss begynner vi alltid med en uforpliktende behovsanalyse for å kartlegge dagens situasjon i deres firma med tanke på virksomhet, kundegruppe, konkurranse, geografi, markedsføring og andre strategiske spørsmål.

 

Vi i Digital MedieXpert har mange års erfaring med søkemotoroptimalisering og kan vise til målbare resultater. Legg gjerne inn ditt telefonnummer i skjemaet under, så tar en av våre hyggelige rådgivere kontakt.

Bli oppringt/

Våre medierådgivere kan hjelpe din bedrift med søkemotoroptimalisering av nettside.

La oss komme i gang!

 

Telefonnummer:


Jeg tillater at Digital MedieXpert tar kontakt med meg.

Bli oppringt/

Våre medierådgivere kan hjelpe din bedrift med søkemotoroptimalisering av nettside. La oss komme i gang!

Telefonnummer:


Jeg tillater at Digital MedieXpert tar kontakt med meg.