Vurderer du å starte med nettbutikk eller gjøre noen oppgraderinger i den du allerede har? Vi liker den tanken og hjelper deg gjerne!

Det er ingen tvil om at en god nettbutikk med riktig design og brukervennlige funksjoner vil bidra med å løfte din virksomhet!

 

Fordelen med en nettbutikk er blant annet at i motsetning til de aller fleste fysiske butikker som er nødt til å ha faste åpningstider, kan en nettbutikk være tilgjengelig til enhver tid 24/7, så lenge kunden har tilgang til internett. Dette gjør det mulig for dine kunder å handle på et tidspunkt som passer dem best og uten noen form for hastverk. COVID-19 pandemien har tvunget forbrukeren til å tenke annerledes som også har ført til at vi mennesker handler mer på nett som aldri før. 

 

Våre utviklere mestrer flere CMS systemer, men det vi foreslår for små og mellomstore bedrifter er Woocommerce – verdens mest brukte nettbutikk system. Systemet er veldig enkelt å sette opp med ønskede moduler, også for deg enkelt å styre med produkter som å legge inn bilder, produkt beskrivelser eller andre detaljer. En annen viktig faktor er at omtrent alle regnskapssystemer og betalingsløsninger er også kompatible med dette systemet.

 

Det er for oss en selvfølge at nettbutikken vi utvikler er tilpasset alle plattformer som mobil, nettbrett PC/ MAC.

 

Din digitale samarbeidspartner

Vi i Digital MedieXpert har meget god erfaring med å utvikle nettbutikker med eller uten integrasjon av frakt og betalingsløsning. Vi tar på oss både enkle og avanserte oppdrag og er veldig fleksible med support etter levert prosjekt.

 

Alt du trenger å gjøre er å ta kontakt med oss og vi avtaler et telefonmøte eller fysisk møte dersom det er behov for dette. Gjennom samtalen vil vi kunne kartlegge deres behov og ønskede funksjoner med nettbutikk samt estimert pris og produksjonstid.

 

Vi tar på oss totale ansvaret for design og utforming av nettbutikken. Har du behov for råd angående valg av ulike alternativer for betalingsløsning og frakt vil vi alltid kunne gi deg noen tips!

Bli oppringt/

Vi kan hjelpe deg med dine idéer for nettbutikk. Snakk med en webutvikler.

 

Telefonnummer:

Jeg tillater at Digital MedieXpert tar kontakt med meg.

Bli oppringt/

Vi kan hjelpe deg med dine idéer for nettbutikk. Snakk med en webutvikler.

Telefonnummer:

Jeg tillater at Digital MedieXpert tar kontakt med meg.